Ador acull la segona prova del Circuit de Curses Populars de la Safor Valldigna.

Amb més de 600 inscrits per a la carrera, sumant els ja més de 400 inscrits al circuit complet als 200 inscrits únicament a la prova, la V Volta a Peu Ador triplicarà la seua participació d’anys anteriors.
Fernando Escrivá del C.A. Miramar Fent Cames i Cristina Roselló del Multiesport Benitatxell defensen el liderat aconseguit la primera prova de Xeresa seguits per Salva Gomar i Carmen Sala els qui segurament no els posaran les coses fàcils als dos primers.ador2015-1
En la classificació de Clubs, és el C.A. Safor Delikia Sport qui haurà de defensar la primera posició aconseguida a Xeresa, seguit d’a prop pel C.A. Km 42 i el C.E. Quatre Gats de Ròtova. Recordem que aquesta classificació s’obté a partir dels 6 primers classificats de cada club, que a més estiguen inscrits al circuit complet.
La carrera arrancarà a les 20:00 amb un circuit de 8 quilòmetres que tindrà com a eix central la Plaça de la Font d’Ador, per on els corredors passaran diverses vegades. A més es comptarà amb un important punt d’animació en la pujada a el “Collado” en el qual “els Contrabandistes” filada de Moros i Cristians local animarà als corredors al seu pas pel punt més alt de la carrera.
Les inscripcions a la carrera permaneixen obertes fins el divendres a les 14:00 i també es podran fer just abans de l’eixida (sense opció a trofeu)