Andrés Bella i Cristina Roselló aconsegueixen la victòria a Barx

Dissabte passat l’atleta del Km 42, Andrés Bella s’imposava en els 9200 metres de traçat mixt d’asfalt i terra que conformen la Volta – Cross de Barx, li secundava el seu company d’equip Juan Gimeno, qui donava temps a l’atleta del Sporting Hortaleza, Carlos Ramírez.
barx

En fémines Cristina Roselló del Multiesport Benitatxell confirmava el seu domini i s’imposava novament, aconseguint així el tercer triomf de les quatre proves del Circuit celebrades fins ara. Carmen Sala del Dorsal 19 de Pego i Bea Morant de Tutriatlon.com completaven les tres primeres posicions.
La carrera d’adults va congregar a prop de 500 participants que van destacar la bellesa del recorregut d’aquesta prova, que complia ja 9 edicions i que en aquesta edició triplicava el seu nombre de participants.
Sense temps per a agafar aire, el Circuit continua aquest dijous amb la seua cinquena prova: La Correguda Popular d’Almoines, un altre clàssic de l’estiu de carreres populars de la Safor que com sempre se celebra el tercer dijous d’agost, i que arrancarà a les 20:00 amb un recorregut de 7500 metres practicament plans. Abans a les 18:00 hi haurà carreres de menors des de piponets fins a cadets.