Bellreguard, equador del Circuit

El Circuit Safor Valldigna arriba al seu equador amb la celebració de la III Cursa Popular Bellreguard. Prova que després de dues edicions celebrades en el mes de febrer, canviava la seua data i la seua organització (ara a càrrec del Córrer a Gust Bellreguard) per a adaptar-se al calendari del Circuit de Curses Populars Safor Valldigna.
A les 19:00, després de la celebració de les carreres de menors, que van reunir al voltant de 150 xiquets i xiquetes, més de 500 atletes iniciaven el seu recorregut de 7,5 quilòmetres pels carrers de Bellreguard.

eixida-bellreguardbellreguard_gomar
Als primers quilòmetres, el tercet format per Salva Gomar, Fernando Escrivá i Cristian Francés controlava la carrera i serien els qui fet i fet coparien les posicions d’honor, finalment era Salva Gomar qui en els últims metres aconseguia distanciar als seus dos rivals.
En fémines, la corredora del Multiesport Benitatxell, Cristina Roselló obtenia una nova victòria (i ja van sis) demostrant novament el seu domini en el Circuit, la seguien Carmen Sala i Mariola Calero.
El Circuit es pren ara dues setmanes de descans, per a tornar amb força el pròxim 9 d’octubre amb la celebració del VI Gran Fons Ciutat d’Oliva.