Carlos Ferrando, profeta en la seua terra

simat

El Simatense Carlos Ferrando s’imposava dilluns passat 25, festivitat local de Sant Jaume en la vigesimoséptima edició de la Volta a Peu a Simat, tercera prova del Circuit Safor Valldigna Caixa Popular. En segona posició arribava el guanyador de la prova d’Ador,el també triatleta Jesús Gomar, al que seguia Fernando Escrivá, guanyador també en la prova inaugural del Circuit a Xeresa.
En categoria femenina Cristina Roselló, qui ja s’havia imposat a Xeresa i havia sigut segona a Ador, tornava a pujar pel cap alt alt del podi, afermant el seu liderat en la classificació del Circuit, Christelle Mesnage i Carmen Sala completaven les tres primeres posicions.
Cal destacar l’elevada participació en la carrera, comptant amb quasi 700 participants a pesar que la prova se celebrara en dilluns, mantenint la línia marcada per les dues primeres proves del Circuit que van superar els 600 participants.
El Circuit es deté durant les dues pròximes setmanes, per a tornar a arrancar el dia 13 d’agost amb IX Volta-Cross Barx, per a sense quasi descans continuar amb la XXII Correguda Popular Almoines que se celebrara cinc dies després, el  dijous 18 d’agost. Les inscripcions al Circuit complet continuen obertes fins el 10 d’agost que ja es tancaran definitivament per aquesta edició. Tot aquell atleta que vullga inscriure’s a partir d’aquesta data ho haurá de fer cursa a cursa.