Crònica XIII Volta a Peu Xeresa

Dissabte passat la XIII edició de la Volta a Peu a Xeresa suposava l’inici de l’I Circuit de Curses Populars Safor Valldigna Caixa Popular.
La vesprada va començar amb les carreres de menors, que van comptar amb una nodrida participació de xiquetes i xiquets des de categoria Barrufet fins a Cadets.

IMG_3400
A les 19:30 hores, sobre una distància de 9100 metres, arrancava la prova absoluta en la qual una mica més de 500 participants van prendre l’eixida en una vesprada ja completament estiuenca, amb la calor com a gran protagonista al costat dels corredors d’aquesta prova.
La carrera va estar dominada pel qui està sent el protagonista de les carreres que s’estan celebrant a la Safor en aquests últims mesos: Fernando Escrivá del C.A. Miramar Fent Cames que avantatjava en meta al que també està sent el seu gran rival en aquestes proves: Salva Gomar, del C.A. Safor Delikia Sport, tercer arribava l’atleta de Colmenar Vell, Daniel López.
En xiques, Cristina Roselló del Multiesport Benitatxell avantatjava en poc més d’un minut a la
incombustible Carmen Sala del Dorsal 19 de Pego, després d’ella Carolina Seth-Smith ocupava la tercera posició.
El C. C. El Garbí i el C.A. Safor Delikia Sport van ser els clubs amb més participació tots dos amb 25 atletes arribats a meta.
La pròxima prova del Circuit serà la V Volta a Peu Ador que tindrà lloc el dissabte 16 de
juliol sobre una distància de 7300 metres. Les inscripcions tant per al circuit com per a la prova d’Ador segueixen obertes en la web http://www.crono4sports.es