Jesús Gomar i Andrea Fernández s’imposen a Ador


gomar_ador

La segona prova puntuable per a l’I Circuit de Carreres Populars Safor Valldigna va veure com dos coneguts triatletas s’imposaven en la prova.
L’atleta del C.A. Safor Delikia Sport, Jesús Gomar, ja des del primer quilòmetre va prendre avantatge sobre un grup perseguidor que va mantenir fins al final. En meta li van seguir: Roberto Bueno, de l’Atlètic Macoterra i Carlos Ferrando també del Safor Delikia.
La junior Andrea Fernández, del Multiesport Benitatxell avantatjava en meta a la guanyadora de la prova de Xeresa, a la també atleta del Multiesport Benitatxell: Cristina Roselló. Carmen Sala del Dorsal 19 de Pego completava el podi femení.
La prova, amb més de 500 esportistes en meta, va ser tot un èxit a nivell participatiu, triplicant la participació d’anys anteriors i sent la més dura de quantes componen el nounat Circuit Safor Valldigna, amb un perfil de constants pujades i baixades.
El Circuit no para i dilluns que ve 25 de juliol a les 19:30, una prova que arriba a la seua vintè setena edició: La Volta a Peu a Simat de la Valldigna, acollirà als participants del Circuit.
Les inscripcions al Circuit segueixen obertes fins a diumenge que ve 24 que es tornaran a tancar.